Actuele berichten

Concert

Helaas……

Door de aangescherpte regelgeving met betrekking tot het Corona virus, de toenemende besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames hebben wij besloten het concert op 27  november niet door te laten gaan.

Op zondagochtend 16 januari staat ons nieuwjaarsconcert op de planning. Hopelijk kunnen wij u dan verwelkomen.

 

Houdt onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer info.

Concert 27 november!

U heeft ons een tijdje moeten missen in verband met de coronapandemie maar…….
EINDELIJK MOGEN WE WEER!
Op zaterdag 27 november treden zowel ons opleidingsorkest “Step Up” als het harmonie orkest voor u op met een leuk, fris programma. Deze avond kunt u tevens kennismaken met onze nieuwe dirigent Paul van Dalen. Beide orkesten staan deze avond onder zijn bezielende leiding.
 
Het concert heeft als titel meegekregen: Nieuw 3.0 en dat is niet zonder reden.
We hebben namelijk een nieuwe Dirigent, we zijn (op)nieuw Verbonden met elkaar en hebben een mooie, nieuwe Club-locatie.
De oplettende lezer zal het opvallen dat, als u de letters D(irigent), V(erbonden) en C(lub-locatie) achter elkaar zet dit de naam vormt van de vereniging waar wij de samenwerking mee zijn aangegaan: DVC’26.
 
Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons concert te bezoeken en samen met ons een toast uit te brengen op deze heuglijke gebeurtenissen.
 
De toegang is gratis maar in verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden wel verplicht. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar bestellingen@harmonie-declub.nl met daarin vermelding van het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.
Tevens zullen wij bij de ingang vragen om een coronatoegangsbewijs en geldige legitimatie.
Zorg dus dat u uw QR-code bij u heeft, hetzij op uw telefoon, dan wel op papier.

Deel dit met je vrienden:

Stem Mee: Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Wij doen mee met de Rabo ClubSupport en hebben als doel een nieuwe kachel voor onze nieuwe Clublocatie.

Zoals je op de foto ziet is het best koud tijdens de repetities en is een goede kachel geen overbodige luxe.

Dus ben je lid van de Rabobank Arnhem e.o. dan vragen wij je om je stem uit te brengen op de enige echte Club!

Stemmen kan middels de app of via de website

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Nog geen lid maar je hebt wel een rekening bij de Rabobank? Geen probleem, je kunt via de website van de Rabobank direct lid worden en alsnog je stem uitbrengen.

Wij danken u alvast voor uw steun!

Deel dit met je vrienden:

Wandelen met de Club

Wandelen met…

Heb je je wijk nu wel gezien? Inspiratie nodig voor een ommetje? De Club heeft 2 nieuwe wandelroutes die je met een app kunt lopen! Een unieke foto-wandeltocht van 1,5 of 8 km waarbij je onderweg langs onze sponsoren komt. Met een mooie/unieke/gekke/bijzondere foto van jezelf en het muziekinstrument in de etalage van onze sponsoren maak je kans op € 250,-. Ga er even uit en doe mee met deze sportieve actie!
Hoe doe je mee?

  • Download de gratis app “PiccaHunt” in de App Store of Google Play Picca Hunt
  • Selecteer “Speel een Picca Hunt”
  • Kies “De Club Didam Korte Route 1” of “De Club Didam Grote Ronde”
  • Wandel naar het eerste punt van de route met behulp van de foto en de kaart en “Check In” als je er bent.
  • De app geeft direct aanwijzingen voor het volgende routepunt.
  • Vergeet niet om jezelf en de muzikale etalages op de foto te zetten om kans te maken op de prijs!
  • Als de route compleet is ga je verder met “De Club Korte Route 2(-3)” of “De Club Didam Grote Route 2(-6)” om de wandelroute af te maken.
  • Geniet van de wandeling, loop hem in gedeeltes of… loop ze allebei.
  • Als je mee wilt dingen naar de prijs, ga dan via Facebook naar de site van “De Club Didam”, waar je met de knop “Chatbericht sturen” de foto’s met ons kunt delen. Deze foto’s zetten wij dan op de Facebookpagina van De Club en de foto met de meeste likes wint € 125,-. Dit bedrag verdubbelen wij als je minimaal € 20,- besteedt bij één van onze sponsoren (foto’s in PiccaHunt), bonnetje bewaren!
Deel dit met je vrienden:

De Club goes digital

Trots presenteren wij u ons videoproject:
De Club goes digital

Middels deze video willen wij de gedachte en het gevoel “Samen staan we sterk, houd vol” op een leuke, ludieke en muzikale wijze uitdragen.

Muziekvereniging De Club uit Didam bedankt de lokale politiek en de lokale ondernemers die onze vereniging voor de Corona tijd altijd hebben gesteund. Wij moedigen iedereen aan om de politiek, de ondernemers en elkaar te helpen in deze bijzondere tijd.

Omdat ook wij niet samen kunnen repeteren en optreden bieden wij u dit online optreden aan.

Veel kijk- en luisterplezier en houd vol!

Nog een muzikale tip: ?

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Deel dit met je vrienden:

Dirigenten wisseling

Afgelopen oktober kregen de leden van Harmonie De Club te horen dat Römanö Mediati zou gaan stoppen na ons jubileumconcert. Dat was best wel een domper om te horen. We wilden allemaal van het Jubileumconcert een spetterende afsluiting maken en hebben ons beste beentje voor gezet. Naar onze mening en die van het publiek is dat gelukt.

Römanö Mediati heeft ruim 13 jaar voor ons orkest gestaan. We hebben veel goede resultaten met hem behaald en willen wij allen Römanö van harte bedanken voor de mooie tijd die we met hem hebben gehad.

In de tussentijd heeft het bestuur van de Club niet stil gezeten. Ze hebben heel snel een sollicitatieprocedure opgestart en voor de tussenliggende periode een interim dirigent aangesteld. Dit is niemand minder dan Steven Walker. Hij heeft samen met de Club een fantastisch nieuwjaarsconcert neergezet. Wij zijn Steven daar erg dankbaar voor.

Het bestuur heeft in de tussentijd gesprekken gehad met meerdere dirigenten. Daar zijn uiteindelijk 4 dirigenten uit gekomen die allemaal 2 proefdirecties mochten geven. Op 11 maart is, na de laatste proefdirectie, Paul van Dalen tot nieuwe dirigent gekozen en andersom heeft Paul ook ja gezegd tegen ons. Wij hebben dus een nieuwe dirigent!

Wij zijn ontzettend blij met Paul en zijn benieuwd welke muzikale hoogtepunten we met hem zullen gaan meemaken. We hopen op een mooie muzikale samenwerking. Hieronder meer over Paul van Dalen.

Even voorstellen

Paul van Dalen (1993) woont in Hierden en is daar op 10 jarige leeftijd als slagwerker begonnen bij muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Zijn eerste slagwerklessen volgde hij bij Wibrand van Norel.

Na zijn middelbare school heeft hij eerst één jaar klassiek slagwerk gestudeerd bij Jan Roel Hamersma, Peter Prommel en Martin Geessinck, om vervolgens over te stappen naar de opleiding HaFaBra-Directie. Deze bacherlorstudie mocht hij in 2017 afronden middels een multidisciplinair concert, georganiseerd door stichting KunstPalet. Samen met twee medestudenten is Paul de bestuurder van deze stichting, welke als doel heeft om verschillende kunstvormen met elkaar te verbinden.

De bachelor directieopleiding volgde Paul op het Artez Conservatorium in Zwolle bij docent Alex Schillings. Na deze studie is Paul de Masteropleiding directie gaan volgen aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag en deze studie heeft hij af mogen sluiten door het dirigeren van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

In het kader van zijn studie heeft Paul masterclasses gevolgd bij het Bundespolizeiorchester in München, het Bundespolizeiorchester Hannover en het NJFO. Hij heeft deelgenomen aan de conductor summer school van Allan Withington en hij heeft de cursus lichte muziek van de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs i.s.m. de Koninklijke Luchtmacht Kapel gevolgd. Tevens heeft hij deelgenomen aan de internationale dirigentencursus van het WMC in juli 2019 waar hij tijdens het slotconcert de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso mocht dirigeren.

Naast dat Paul nu harmonieorkest De Club uit Didam mag gaan dirigeren is hij de dirigent bij harmonieorkest Crescendo Ommen. In zijn vrije tijd speelt Paul nog bij het Frysk Fanfare Orkest. Bij dit orkest is hij ook de assistent-dirigent.

Deel dit met je vrienden:
Deel dit met je vrienden: