Welkom bij Muziekvereniging De Club

Laatste nieuws:

Bestel nu kaarten

Op zaterdagavond 1 juni vieren wij ons 130-jarig bestaan met een groots jubileumconcert en een spetterende afterparty m.m.v. de band Kaliber. Komt u dit feestje ook met ons meevieren? Mocht u alleen naar de afterparty willen komen dan kan dat ...

🎵🪻Foto’s Voorjaarsconcert🪻🎵

🪻Hieronder een impressie van ons voorjaarsconcert van 23 maart 2024 ...

Wij stellen u voor:

De Club is een actieve muziekvereniging met een rijke historie. Bij de oprichting in 1894 moest de naam De Club een vriendschappelijk karakter benadrukken. In de begintijd was het niet alleen een muziekvereniging, maar ook een toneelvereniging, die diverse schuttersfeesten met muziek, zang en toneel opluisterde.

Nu is De Club een moderne vereniging met meer dan 60 leden. Het harmonieorkest waarin ca. 50 muzikanten spelen, komt uit in de 1e divisie en staat onder leiding van Paul van Dalen. De muziek die het harmonieorkest speelt varieert van klassiek tot modern en van musical tot rock. Na de serieuze, doch altijd ontspannen repetitie is de gezellige nazit van de vereniging de bevestiging van de doelstelling van De Club. Bij onze vereniging gaan op niveau muziek maken en gezelligheid hand in hand.

Naast de concerten en straatoptredens wordt elk jaar een grote muzikale uitdaging gezocht, zoals een ‘promsconcert’ (waarbij wij ook de samenwerking zoeken met bands, koren en/of solisten), festival, concours of buitenlandse reis.

Op 2 november 2019 ontvingen wij uit naam van Zijne Majesteit de Koning, de Koninklijke Erepenning t.g.v. ons 125-jarig jubileum.

Heb je interesse of wil je een keer meespelen bezoek dan geheel vrijblijvend één van onze repetities op woensdagavond.
Wij repeteren van 19.45 uur tot 22.00 uur in de sporthal van DVC’26 Vincwijcweg 12, Didam.