Nieuws

Foto’s van het Najaarsconcert

Foto’s van het Najaarsconcert staan nu online:

Deel dit met je vrienden:

🎵🍁NAJAARSCONCERT🍁🎵

🍂Ook de muzikanten van de club gaan weer het najaar in! Hoe kunnen we dat beter doen dan met een concert. Op 11 november zullen wij daarom een najaarsconcert geven.

🍂Voor de pauze zullen de muzikanten een paar mooie en serieuze werken ten gehore brengen! Uiteraard hebben we rekening gehouden met de 11e van de 11e, daarom zal er na de pauze een leuk thema zijn met een carnavalesk tintje😉!

🍂Het concert zal plaatsvinden in de prachtige hal van DVC’26 en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Zien we u dan?

Deel dit met je vrienden:

🎶Concert Ellecom 🎶

🎶Op zondag 24 september hebben wij een buitenconcert gegeven in het mooie, gastvrije Ellecom.

🎶Het zonnetje scheen heerlijk en onder grote publieke belangstelling hebben we een licht, leuk en herkenbaar programma ten gehore gebracht. 🎺🎵🎶🥁

🎶Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Deel dit met je vrienden:

🎶EINDE SCHUTTERSFEEST🎶

🎶Zo, het zit er weer op! Het jaarlijkse schuttersfeest is weer voorbij en wat hebben we genoten! Vrijdag, zondag en maandag hebben wij een mooie bijdrage mogen leveren aan deze traditie👌🏻.

🎶De afgelopen dagen zijn het bewijs dat na 129 jaar, de band met onze zustervereniging schutterij de eendracht, nog altijd even goed is!

🎶Wij willen Schutterij De Eendracht bedanken voor hun goede verzorging en gezelligheid tijdens de afgelopen dagen!
Nu echt vakantie voor onze muzikanten💪🏼.

🎶Woensdag 23 augustus starten wij weer met repeteren en op zondag 24 september staat ons eerste optreden na de zomervakantie al weer gepland.

📸Femke Dijkstra

Deel dit met je vrienden:

🎶🏝️BUITENCONCERT🏝️🎶

 

🎶Op woensdag 5 juli hebben wij ons buitenconcert gehouden bij @grandcafé uniek!

🎶We hebben een gokje gewaagd, maar toch kwam er nog een regenbui 🌧️… Na een korte pauze van 10 minuten hebben we het programma herpakt en zijn we gewoon doorgegaan💪🏼!

🎶Wij willen het publiek bedanken voor hun trouw en geduld, want ondanks de regen zat het terras bij Uniek bomvol met enthousiast publiek🥳.
Dank aan Wim Lubbers die weer prachtige sfeerbeelden heeft gemaakt van het concert. 🎥 Ook willen wij Femke Dijkstra bedanken voor de prachtige foto’s die zij heeft gemaakt. 📸

🎶Het was een mooie en muzikale avond. We hadden een prachtige solozangeres, niemand minder dan onze eigen Sanne Bos🎤, Renate, Laura en Manon die de sterren van de hemel speelden met hun klarinetsolo’s en last but not least: de belly dancers van @showteamshimmysisters die met hun dansen voor een extra zomers tintje zorgden. 💃

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Op naar volgend jaar!

Deel dit met je vrienden:
Deel dit met je vrienden: