Nieuws

🎵🪻Foto’s Voorjaarsconcert🪻🎵

🪻Hieronder een impressie van ons voorjaarsconcert van 23 maart 2024.

Deel dit met je vrienden:

Met opa Ben naar De Club

Lijkt het je gaaf om samen met je ouder(s)/verzorger(s) veel over muziek te leren? Met dit project ga je samen met andere kinderen en ouder(s)/verzorger(s) muziek maken in een orkestje. Je hoeft nog geen ervaring te hebben! Jij en je ouder(s)/verzorger(s) krijgen een blokfluit te leen en leren op een leuke manier van alles over muziek. Het project is geheel gratis!
Bekijk het filmpje:
Het vindt plaats op woensdagen (vanaf april) van 18.45-19.30 uur in de hal van DVC (Vincwijcweg 12, Didam).
We hopen jullie snel te zien!
Deel dit met je vrienden:

🎵🌸Voorjaarsconcert🌸🎵

🎵 Op zaterdagavond 23 maart is het tijd voor ons voorjaarsconcert. Met een programma waar de energie vanaf spat gaan wij muzikaal het voorjaar in.

🎵 Opzwepende ritmes en melancholische Zuid-Amerikaanse sferen komen samen in het werk “Danzon no2”. Naast een mooie Spaanse pasodoble 💃🏼 en het ingetogen werk “Ye banks and Breas o’Bonnie Doon”, wordt in “Gaelforce” de nodige techniek gevraagd van de orkestleden. 💪🏻

🎵 Na een uitvoering in de regen tijdens ons buitenconcert vorig jaar, mogen we nogmaals genieten van onze 3 eerste klarinettisten met het nummer “Viktor’s tale”, uit de film “The Terminal” van Stephen Spielberg.

🎵 Als voorbereiding op onze deelname aan het concertconcours aan het eind van dit jaar, brengen wij ook alvast het mooie werk “Diagram” ten gehore.

🎵 Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 en de toegang is gratis

Deel dit met je vrienden:

🍾🥂Foto’s nieuwjaarsconcert 🥂🍾

🎶 Wat was het een feestje! Het publiek bezocht ons concert op 14 januari in grote getale en het was zelfs zo druk dat er stoelen moesten worden bijgezet. 💪🏻

🎶 De slagwerkgroep verzorgde een uniek optreden. Ze speelden op spectaculaire wijze de muziek die hoorde bij een animatiefilm die het publiek op 2 grote schermen kon volgen.
Met hun act als vuilnismannen kregen zij heel wat lachers op hun hand. Guus kreeg tijdens deze act heel wat anders op zijn hand: een deksel van de afvalcontainer, maar daar heeft hij gelukkig niets aan overgehouden. 😉

🎶Renate, Manon, Laura en Richard speelden vingervlug de klarinettenpolka en op esbas speelde Ruud solo tijdens het vrolijke werk “latin tuba”.

🎶De Radetzky marsch, waarbij er op aanwijzingen van onze dirigent goed werd meegeklapt door het publiek vormde samen met de Champagne Galop, waarbij de champagne rijkelijk vloeide, het eind van dit zeer geslaagde en feestelijke concert.

Kortom: Een mooie start van ons jubileumjaar! 🥳

Met dank aan Femke Dijkstra voor de foto’s 📸

Deel dit met je vrienden:

🥂🍾Nieuwjaarsconcert🍾🥂

🎆We luiden ons jubileumjaar in met een nieuwjaarsconcert op zondag 14 januari om 11.00 uur in de Beachhal van DVC’26 in Didam.

🎆Het Nieuwjaarsconcert van De Club is altijd een gezellig familieconcert. Onder het genot van een lekker kopje koffie ☕of een nieuwjaarsborrel 🥂kunt u genieten van een mooi, gevarieerd programma en is er volop gelegenheid om uw bekenden een gelukkig en gezond 2024 te wensen.

🎆Tijdens dit concert is er ook speciale aandacht voor onze slagwerkgroep. Deze enthousiaste groep muzikanten zullen, onder leiding van onze maestro Paul van Dalen (van origine zelf ook slagwerker) een aantal werken ten gehore brengen. 🥁🪘

🎆De deur is open vanaf 10.30 uur en de toegang is gratis!
Wij zien u graag!

Deel dit met je vrienden:
Deel dit met je vrienden: