Buisklokken tussenstand

De Club heeft een grote wens: we willen graag buisklokken aanschaffen. Zo’n set kost ongeveer € 4.000,-. Dat is veel geld, maar er zitten dan ook 20 buizen in dit instrument. Een buis kost dus € 200,-.
Om het totale bedrag bij elkaar te krijgen zoeken we bedrijven (of particulieren) die één buis willen adopteren. Er zijn inmiddels al 16,5 buizen geadopteerd door MKB Montferland; de Maestro’s: Titus Aaldering van Huifkarcentrum Bergh, John Engelen van Engelen Bouwadvies, Aletta Laarberg van Laarberg Notarissen en Kirsten van Til van ACE; Koenders Totaalbouw; Hurenkamp Architecten; Bouwbedrijf Helmuth Welling; Van Vuuren Bouw B.V.; de Kinkeldergroup; Bureau Ben; en IG&D die bij hun 25 jarig bestaan ook een Maestro in Doetinchem hebben georganiseerd. Daarnaast hebben een aantal bedrijven en particulieren anoniem een aantal buizen geadopteerd.

In totaal zijn er nu voor een bedrag van € 3.500,- buizen geadopteerd. We hebben dus nog 2,5 buis die op een adoptie-bedrijf wachten. Bent u of kent u iemand die ook een buis wil adopteren? Laat het ons weten via secretariaat@harmonie-declub.nl.

Deel dit met je vrienden: