Concert

Helaas……

Door de aangescherpte regelgeving met betrekking tot het Corona virus, de toenemende besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames hebben wij besloten het concert op 27  november niet door te laten gaan.

Op zondagochtend 16 januari staat ons nieuwjaarsconcert op de planning. Hopelijk kunnen wij u dan verwelkomen.

 

Houdt onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer info.

Concert 27 november!

U heeft ons een tijdje moeten missen in verband met de coronapandemie maar…….
EINDELIJK MOGEN WE WEER!
Op zaterdag 27 november treden zowel ons opleidingsorkest “Step Up” als het harmonie orkest voor u op met een leuk, fris programma. Deze avond kunt u tevens kennismaken met onze nieuwe dirigent Paul van Dalen. Beide orkesten staan deze avond onder zijn bezielende leiding.
 
Het concert heeft als titel meegekregen: Nieuw 3.0 en dat is niet zonder reden.
We hebben namelijk een nieuwe Dirigent, we zijn (op)nieuw Verbonden met elkaar en hebben een mooie, nieuwe Club-locatie.
De oplettende lezer zal het opvallen dat, als u de letters D(irigent), V(erbonden) en C(lub-locatie) achter elkaar zet dit de naam vormt van de vereniging waar wij de samenwerking mee zijn aangegaan: DVC’26.
 
Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons concert te bezoeken en samen met ons een toast uit te brengen op deze heuglijke gebeurtenissen.
 
De toegang is gratis maar in verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden wel verplicht. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar bestellingen@harmonie-declub.nl met daarin vermelding van het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.
Tevens zullen wij bij de ingang vragen om een coronatoegangsbewijs en geldige legitimatie.
Zorg dus dat u uw QR-code bij u heeft, hetzij op uw telefoon, dan wel op papier.

Deel dit met je vrienden: