Meat and Greet, beleef muziek bij de boer!

Wat eraan voorafging ….

Vorig jaar hebben wij een Maestro-concert verzorgd tijdens een bijeenkomst van MKB Montferland. We waren op zoek naar 3 maestro’s die de uitdaging aandurfden om voor ons orkest te komen staan. Eén van de namen die direct werd genoemd was die van Karolien Hupkes, eigenaar van HippeKoeien. Tijdens het telefoongesprek ging ze echter niet zomaar overstag. Haar eerste reactie van: “Oh wat leuk” werd al snel gevolgd door: “Geen tijd, dat ligt ver buiten mijn comfortzone, geef mij maar een stal met 60 koeien in plaats van 60 muzikanten,” tot: “Dat kan ik niet.” Uiteindelijk wilde Karolien de uitdaging wel aangaan, maar dan moesten wij als tegenprestatie een concert geven bij haar op de boerderij. Bij De Club zijn we altijd in voor iets leuks dus die deal was snel gesloten.

Na een avondje brainstormen waren we eruit: Meat and Greet! Een concert van De Club en het Spelenderwijsorkest op een unieke locatie met de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen op de boerderij waarbij u de melkrobot aan het werk kunt zien. U kunt als bezoeker lekker rondneuzen op de streekproductenmarkt en speciaal voor de kinderen is er een springkussen.  Een unieke combinatie en alles is vrij toegankelijk!

Om de middag gezellig samen af te sluiten nodigen wij u graag uit voor een barbecue (natuurlijk met vlees van een lokale boerderij). Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 10,00 per persoon (excl. drank). Eet u een hapje mee? Meldt u zich dan aan:

Reserveren BBQ

Dit kan tot uiterlijk zondag 23 juni.

Wij zien u graag bij HippeKoeien tijdens ons Meat and Greet concert op zondag 30 juni vanaf 14.30 uur, Heesweg 1 in Didam. Het concert begint om 15.00 uur en om ongeveer 17.30 uur zal de barbecue worden aangestoken.

Deel dit met je vrienden: